ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 11.května 2017
Po odvolání trenéra Pioliho čeká na dočasného kouče Vecchiho utkání se Sassuolem v neděli od 12:30 (živě Sport 1 CZ). Těžko odhadovat, v jakém rozpoložení se v současní situaci na milánském hřišti objeví černomodrá družina. Jedno je ale jisté, horší výkon než v minulém kole už předvést moct nebudou. Motivací snad může ještě být šance na šesté místo, které díky obsazení finále poháru (Juventus-Lazio) znamená účast v předkole EL. V neděli ale týmu nepomůže Kondogbia (distanc po červené kartě), Medel (žluté karty) a ani Ansaldi (svalové potíže). Stav Mirandy je stále nejasný, a proto by jsme opět mohli na stoperovi vidět Andreolliho.

Co se týče soupeře, na čtrnáctém místě s dvanáctibodovým náskokem na sestupové pásmo je momentální cíl jednoduše sezonu dohrát. Poslední výsledky ve venkovních zápasech ale nenasvědčují žádné polevení – výhra v Empoli o dvě branky a remíza s pátou Atalantou. V sestavě trenéra Di Francesca bude chybět mnoho hráčů. Ragusa nasbíral příliš mnoho žlutých karet a talentovaný středopolař Pellegrini je zraněný. Málo pravděpodobný je také start zkušených Gazzola a Missiroliho a také bývalého hráče nerazzurri Duncana. Hlavní sudí bude pan Massa.
 Neděle 14/05/17 12:30, Serie A, 36.kolo 
INTER1:2SASSUOLO
[report] [fotogalerie] [video hl]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.