ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Sobota 17.června 2017

Na právě probíhajícím Euro U21 v Polsku reprezentuje Itálii z Interu Roberto Gagliardini. Trenérem je bývalý hráč Interu Luigi Di Biagio. Útočník Luca Garritano z Ceseny a záložník Marco Benassi z FC Turín jsou produkty akademie Interu.

Inter se v rámci letní tour utká se zajímavými soupeři. V pátek 21.července se tým vedený Luciano Spalettim postaví proti Schalke 04. Hrát se bude v čínském Changzhou od 13:35 našeho času. Utkání se bude hrát v rámci Dragon City Cupu. Další utkání budou součástí tradičního International Championship Cupu. V Nanjingu 24.července s Lyonem, o tři dny později v Singapuru s Bayernem Mnichov a 29.července ve stejné zemi s Chelsea.

Samotná předsezónní příprava začíná klasicky (již podeváté) ve sportovním areálu Brunico – Riscone a to ve čtvrtek 6.července. Deset dní v kuse budou hráči trénovat dvakrát denně. V neděli 9.července od 17:30 se bude konat přípravný zápas s druholigovým rakouským týmem WSG Wattens, následující sobotu 15.7. ve stejný čas změří nerazzurri síly s druhobundesligovým Norimberkem. Prezentace týmu proběhne 8.7. ve 20 hodin v Riscone.

Mládežnický tým Interu do 15 let prohrál ligové finále hrané v Ceseně s Juventusem 0-2. V neděli bude o postup do finále bojovat s Palermem výběr do 17 let. Vítěz se ve středečním finále střetne s lepším z dvojice Atalanta-Torino.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.