ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 26.června 2017

Inter musí do konce června získat z prodeje hráčů 20-25 miliónů eur, aby splnil požadavky UEFA kvůli fair play finanční politice a nebyl potrestán za nevyrovnaný rozpočet. Nerazzurri se zúčastnili Evropské ligy a proto je UEFA sleduje. Prodeje hráčů se ale zatím moc nedaří. Zřejmě bude muset být obětován Ivan Perišič, za kterého chce klub 50 miliónů eur. Manchester United o hráče má zájem, ale tolik dávat nechce. V následující sezoně Inter hrát žádnou evropskou soutěž nebude a tak bude moci bez omezení nakupovat.

Cristian Ansaldi chce podle svého agenta v Interu zůstat. "Do teď s námi nikdo nemluvil. Nevíme nic o možném odchodu. Hráč má dovolenou a přemýšlí o začátku sezony v Interu. Chce tu zůstat. Loni měl zdravotní potíže, nyní si chce užít celou sezonu naplno. Luciano Spaletti ho zná velmi dobře ze Zenitu Petrohrad, kde byli spolu. Nevím, jaký na něj má nyní názor, ale dřív se mu velmi líbil," řekl agent Pedro Aldave.

Inter do konce července kvůli finanční politice UEFA nemůže nakupovat hráče. Nicméně se zdá již teď podle La Gazzetta dello Sport jasné, že do týmu přijdou 32letý španělský záložník Borja Valero. Fiorentina by měla za něj obdržet 6-7 milionů eur. Další posilou bude 22letý slovenský obránce Milan Škriniar ze Sampdorie. Součástí transferu může být prodej Gianluky Caprariho nebo Yuta Nagatoma.

Suning plánuje v blízké budoucnosti oznámit vstup dalšího nového sponzora, který pomůže vylepšit rozpočet klubu, píše o tom server goal.com. Název společnosti není znám. Naposledy se stala partnerem klubu firma SWM Motors.

Roberto Gagliardini, který reprezentuje Itálie na Mistrovství Evropy do 21 let, si bez ohledu na výsledek nároďáku zkrátí dovolenou a k Interu se na předsezónní kemp v Brunicu připojí již 10.července. Pouze o čtyři později než začíná příprava. Itálie hraje v úterý semifinále se Španělskem.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.