ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 25.července 2017

Serie A začíná o víkendu 19.-.20.srpna. Losování proběhne již zítra v 19 hodin. Živě ho můžeme sledovat na oficiálním Youtube kanálu Serie A TIM.

Roberto Gagliardini se po výhře nad Lyonenem v Ninjangu vyjádřil o novém trenérovi Lucianu Spalettim: "Spaletti má charisma, své idee a dávám nám příkazy. Všechny nás to baví, má rád proaktivní styl hry a žádá, abych na mám postu hrál jinak než loni. Radí mi i jak nejlépe se na hřišti rozhodovat. Dokážu se zkritizovat. Ztrácím míče a to je něco, co můžu zlepšit. Pamatuji si Spalettiho z s Řím a hráli krásný a efektivní fotbal," prohlásil italský reprezentační záložník, který v lednu přišel z Atalanty Bergamo. "Jak se mi žije v Miláně? Snažím se změnit dům, chtěl bych být dál z centra. Centrum je trochu nepříjemné pro parkování, když jezdí přátelé na návštěvu."

Danilo D’Ambrosio po zápase s Lyonem: "Stále máme hodně práce, příprava je od toho, aby nám trenér řekl, co máme dělat. Spaletti pracuje jiným způsobem než jeho předchůdci. My hráči se s tím snažíme sžít. V Číně je horko, které nám nepomáhá. Byl jsem dnes velmi unaven, ale fanoušci nám pomohli. Jsou tu s námi všude. Teď nás čekají zápasy s Chelsea a Bayernem, ty budou velmi těžké," řekl italský reprezentant.

Eloge Yao přestupuje do Lugana, kde podepíše dvouletou smlouvu. 21letý stoper odehrál loni jenom 69 minut za primaveru a bude se snažit ve švýcarské lize pravidelně hrát. Před rokem se mu podařilo s Crotone postoupit do Serie A.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.