ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 4.srpna 2017
Piero Ausilio, technický ředitel Interu v rozhovoru pro Mediaset Premium řekl: "Antonio Candreava na prodej není a nikdy nebyl. Nechápu, kde se berou ty spekulace." Chelsea za hráče údajně nabízí 25 milionů eur. O Perišiče má zájem Manchester United. "Ani jeho prodávat nechceme. Teď s ním vyjednáváme podmínky nové smlouvy. Vidal z Bayernu? Chtěli jsme ho, ale uvědomili jsme si, že když na Bayern nedá prostor pro jednání, tak nemáme žádnou šanci," řekl Ausilio.

Novou posilou má být Dalbert. "Některé věci stále ještě chybí. Třeba podpisy. Murillo do Valencie? Ano, Valencie o něm má zájem, ale odmítám, že bychom byli blízko k dohodě. Může klidně zůstat v Interu."

Patrick Schick se v pondělí podrobí dalším zdravotním testům. O českého útočníka má zájem Inter, ale nadále i Juventus, který po první zdravotní prohlídce chtěl změnu v původně dohodnutých podmínkách přestupu. Vyloučena není ani varianta, že Schick zůstane v Sampdorii.

Dalbertův nekonečný přestup do Interu přeci jenom konec bude mít. Hráč by se měl dnes v Miláně podrobit zdravotní prohlídce. Nice za obránce dostane 20 milionů eur plus bonusy. Brazilský bek podepíše pětiletou smlouvu s roční mzdou ve výši 700 tisíc eur.

Inter doposud neobdržel ani jednu oficiální nabídku na Marcela Brozoviče a Stevan Jovetiče, přestože o toho druhého se zajímala Sevilla nebo Fiorentina. Na Ivana Perišiče několik nabídek z Manchesteru United přišlo, ale žádná nebyla pro Inter zajímavá a tak se s hráčem pokusí domluvit na prodloužení smlouvy.

Turecký mistr Besiktas Istanbul zvýšil svoji nabídku za Garyho Medela. Aktuálně za chilského reprezentanta nabízí 10 milionů eur.

Jeison Murillo chce z Interu pryč. Zájem o něj má Valencia, která nabízí 10 milionů eur. Inter chce o tři více. Španělský klub nabízí kolumbijskému stoperovi pětiletý kontrakt a 2 miliony eur ročně.

Matias Vecino se stal ve středu 2.srpna oficiálně hráčem Interu. Uruguayský záložník přišel z Fiorentiny za 24 milionů eur. Tuto částku měl uvedenou ve smlouvě jako výstupní klauzuli, Inter ji zaplatí ve dvou ročních splátkách. 25letý hráč podepsal na čtyři roky s roční mzdou ve výši 2,5 milionu eur a bude nosit dres číslo 6.

"Je to pro mě velmi speciální den. Být součástí Interu pro mě hodně znamená," řekl Vecino. "Nemůžu se dočkat prvního tréninku. Jsem v Itálii pár let a myslím, že můžu být ještě lepší. Je důležité když vás chce v týmu přímo trenér.
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.