ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 14.listopadu 2017
Luciano Spalletti: "Joao Mário? Znám ho dobře a nechápu jeho řeči o odchodu. Je pravda, že chce hrát častěji a to taky chápu. Ale podle mě je to dost dobrý hráč na to, aby hrál v základní sestavě, ale prostě momentálně je jiný hráč na jeho pozici v lepší formě."

"Ramires? Zeptáte se mě na Joao Mária a pak spekulujete o příchodu jiného hráče, který by Joao Mária odsunul pryč? Není snadné najít lepší hráče než ty, které mám v týmu."

Mladík Federico Chiesa se prokazuje jako velký talent a je dost možné, že půjde ve stopách svého otce Enrica. Samozřejmě se dostal do hledáčku mnoha klubů včetně Interu. "Je to velmi dobrý hráč a jeden z největších talentů. Je velmi podobný svému otci, což byl velký charakter. Líbí se mi jeho styl hry. Nehraje jen na sebe, ale hlavně pro tým." Takto o něm včera mluvil Luciano Spalletti, který se netají tím, že by rád Chiesu v budoucnu získal

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.