ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Sobota 18.listopadu 2017

V pátek s v Ríme stretli Primavery s najlepšou obranou (Inter) a najlepším útokom (AS Roma). Nerazzurri si po góloch Rovera z penalty a Zaniola odviezli 3 body a držia sa na druhom mieste tabuľky.

Luciano Spalletti o velké podpoře fans: "Když vidím náš průměr 60 000 diváků na San Siru, vyvolá to ve mně chuť vrátit čas, kdy stadiony byly plné dětí a rodin. S vámi všemi je všechno jednodušší. Bylo pro nás důležité okamžitě cítit vaši blízkost. Děláte nás silnějšími, a to je ten pocit, který mě v Interu zasáhl. Byly tu doby Herrery, Trapattoniho nebo Mourinha. Pro vás však neexistuje něco jako historické období, protože jste tu vždycky."

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.