ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 5.prosince 2017

Mauro Icardi: "Real Madrid? Moje rodina je v Itálii šťastná, jsme první v tabulce a já vedu tabulku střelců. Co víc bych měl chtít?"

Massimo Moratti sice již do dění v klubu nezasahuje, ale Nerazzurri stále bedlivě sleduje. "Včera Inter odehrál skvělý zápas. Scudetto? Inter vždy začíná sezónu s cílem vítězit, ale tentokrát tu jsou nějaké základy, na kterých se dá pracovat. Je to možné. Spalletti je velmi dobrý."

"Juventus-Inter bude velký zápas. Oba týmy hrají dobře, mají charakter a jsou na vrcholu. Zvýšení výstupní klauzule pro Icardiho? Vedení klubu se o to postará," sdělil náš bývalý prezident klubu pro Premium Sport.
Gól do sítě Chieva vyšvihnul Maura Icardiho mezi top10 střelců Interu v historii! Náš kapitán je aktuálně desátý spolu s Mariem Corsem, už dávno přitom předstihl taková jména jako Milito, Ibrahimovič, Cruz nebo Recoba. Má také skvělý gólový průměr. Icardi je navíc teprve třetím hráčem Interu, který zaznamenal nejméně 15 gólů ve čtyřech po sobě jdoucích sezónách v Serii A. Ostatní byli Giuseppe Meazza (1930-36) a Stefano Nyers (1949-53), což už je ale pěkná řádka let.

"Neznám slova, která by dokázala popsat tento okamžik..." napsal Icardi na sociální síti. "Je to krásný okamžik, který představuje tvrdou práci a spoustu obětování se. Dnes, v mé páté sezoně v Miláně, jsem vstoupil do historie tohoto klubu jako jeden z deseti nejlepších střelců všech dob. Díky vám všem za podporu, kterou mi každý den dáváte."
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.