ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Neděle 7.ledna 2018

Spalletti: "Mám říkat, že potřebujeme velké přestupové období, když si klub nastavil určité parametry, které je třeba respektovat? To se mi zdá jako nejlepší způsob, jak se spálit. Jeden hráč nemůže změnit osud celého týmu. V tomto okně nemůžeme dělat velké věci. Můžete mi navrhnout jména jako [Henrikh] Mkhitaryan, [Javier] Pastore, [Simone] Verdi, ale ti stojí 30 milionů eur, a to my nemáme. Leda bychom našli klub, se kterým provedeme výměnu. Každý má potíže a musí se řídit finančním fair play."

Sportovní server Optasports.com vytvořil ideální sestavu italské ligy pro kalendářní rok 2017. Jediným Interistou, který se do ní dostal je Slovák Milan Škriniar, který první polovinu roku hrál za Sampdorii Janov. Ideální sestava: Buffon (Juventus) - Škriniar (Inter), Caldara (Atalanta), Koulibaly (Neapol) - Cuadrado (Juventus), Nainggolan (AS Řím), Hamšík (Neapol), Gomez (Atalanta) - Immobile (Lazio), Dybala (Juventus), Mertes (Neapol).

Philippe Coutinho přestoupil v lednu 2013 z Interu do Liverpoolu za 9 milionu eur. Nyní přestupuje do Barcelony za 120 milionů plus bonusy ve výši cca 40 milionů eur. Stal se tak druhým nejdražším hráčem historie. Nerazurri získali mladého Brazilce v roce 2008 a ještě dva roky do jeho 18 let nechali hrát ve Vasco de Gama. V Interu byl dva a půl roku z toho půl sezony odehrál na hostování v Espanyolu.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.