ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 11.ledna 2018
Triumf v superpoháru primavery přinesl do sídla Interu již 45.titul z mládežnických kategorií. Za posledních 6 let je to již 16.pohár. Samotná kategorie Primavera přinesla již 23 titulů. "Superpohár je trofej, která nám chyběla, takže jsme ji opravdu chtěli," řekl ředitel mládeže Roberto Samaden. "Myslím, že to bylo zasloužené vítězství a děkuji všem, kteří nás podporovali na San Siru, trenéry a klukz z našich rozvojových center.

"Proti AS Řím to byl skvělý souboj, na který jsme zvyklí. Mládežnickému systému AS Řím skládám komplimenty, jsou skvělí. Dnešní vítězství je odměnou naší týmové práce a přínosem postavy jako je Stefano Vecchi, který shromáždil to, co se od trenéra Primavery čeká, rozvijí hráče a získává výsledky. To byl ten, který použil dokončení na něco, co bylo dřívější."
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.