ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 6.června 2018

Maurizio Sarri má nejistou budoucnost, hodně věcí však naznačuje tomu, že by se měl stát hlavním trenérem Chelsea. Pokud se tak stane, tak podle Sky Sport bude jako první usilovat o zisk Matíase Vecina, kterého chtěl Sarri získat už loni do Neapole, ale Vecino nakonec odešel do Interu.

Inter po Karamohovi, který se ukázal jako dobrý kup do budoucna, loví dalšího křídelního hráče ve Francii. Malcom Filipe Silva de Oliveira, nazývaný pouze Malcom, je brazilský 21letý hráč, jenž se objevil v hledáčku mnoha klubů, v zimě byl velmi blízko k přesunu do Anglie, ale nakonec z toho sešlo. Sportovní ředitel Bordeaux potvrdil pro L'Équipe, že Inter má o něj velký zájem a dokonce proběhly první rozhovory, kde se stanovila počáteční cena. (Sky Sport tvrdí, že se jedná o 40-50 milionů eur).

Gianluca Di Marzio dnes přišel se zprávou, že Malcom navíc před zájmem klubů jako Liverpool, Dortmund, PSG a další, upřednostňuje právě Inter.
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.