ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 16.července 2018

Marcelo Brozovič a Ivan Perišič odehráli finálové utkání Mistrovství světa 2018 v Rusku proti Francii v základní sestavě. Ivan Perišič za Chorvatsko vyrovnával krásným gólem na 1-1, ale chvíli na to zahrál v pokutovém území rukou a Francie šla z penalty znovu do vedení. Nakonec vyhrála 4-2 a získala zlaté medaile.

Ivan Perišič řekl: "Až do finále jsem myslel pouze na Chorvatsko a na mistrovství světa. Teď mě čeká dovolená a pak nová sezóna. Doufám, že se mi bude dařit. Aby jsme v Interu dokázali velké věci, potřebujeme spoustu světových hráčů. Musíme utvořit silný tým a dát do toho opravdu hodně, protože letos nás čeká už i Liga mistrů. Zdravím všechny kamarády v Interu, kteří už začali trénovat. Nemůžu se dočkat, až se k nim připojím."

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.