ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 14.srpna 2018

Podle ItaSportPress Interu došla s Joao Máriem trpělivost a vedení mu sdělilo, že pokud nepřijme nějakou nabídku na odchod do pátku, bude vyřazen z týmu do začátku dalšího přestupového období. Jedná se o to, že o Mária je zřejmě zájem (např. Real Betis a Sevilla), jenže Mário si vysnil tým v Premier League na úrovni.

Kouč Spalletti prodloužil konečně smlouvu. "FC Internazionale Milano s potěšením oznamuje, že Luciano Spalletti podepsal novou smlouvu, která ho v klubu udrží pro příští tři sezóny, až do roku 2021," potvrdil klub na svých oficiálních stránkách.

Příchodem Keity vznikl na křídlech celkem přetlak hráčů a je dost možné, že někdo odejde. Hlavní možností byl Candreva, jenže ten odchod odmítl, a tak volba padne nejspíš na Karamoha. Naštěstí půjde jen o hostování bez opce, zájemců o tohoto talentovaného mladíka je víc (Real Sociedad, Leganes a Schalke), Inter by však byl rád, kdyby měl Francouze na očích, tudíž zřejmě zamíří do Parmy.

Keita Balde Diao se včera přes sociální sítě rozloučil s fanoušky AS Monaca a nyní je (minimálně na rok) již hráčem Inter. Nejnovější posila už promluvila i pro klubovou televizi: "Jsem velmi šťastný, že jsem tady. Dám do toho všechno, abych potěšil fanoušky. Vždycky jsem měl rád fanoušky Interu, byli vždy laskaví a zdvořilí. Teď jim chci každý týden dělat radost. Jsem zpátky v Itálii s velkou touhou hrát za velký klub. Mám zkušenosti s italskou ligou. Když jsem byl malý, vždycky jsem snil o Interu. Mauro Icardi? Strávil jsem s ním mnoho let v Barceloně, znám ho už od doby, kdy byl dítě. Také znám trenéra Luciana Spallettiho."

Spekulace okolo Luky Modriče přes víkend ustaly a možný příchod nejspíš definitivně uťala dnešní nominace Chorvata na středeční evropský superpohár mezi Realem Madrid a Atlétikem Madrid.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.