ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 2.října 2018
Náš bývalý trenér Frank de Boer o Mauru Icardim: "Rozhodně jsem si nemyslel, že Icardi je nejlepší kapitán. Některé jeho vlastnosti opravdu nejsou hodné kapitána, například jeho hádky se svými fanoušky. Když jsem Inter přebíral, nechal jsem to ale být. Pásku jsem mu nezval, protože jsem nechtěl před začátkem nové sezony ztratit důležitého hráče."

"Největší vůdce týmu je brankář Samir Handanovič, ale aby bylo jasno, nikdy jsem s Icardim neměl žádné problémy, on si vždycky plnil svou roli. Moc se mi jako hráč líbí. Již od prvních tréninků jsem viděl jeho schopnost skórovat z každého úhlu s velmi dobrou rychlostí. Ve 187 zápasech zaznamenal 109 gólů, takže má lepší průměr než jeden gól na dva zápasy. V uplynulých 4 letech byl dvakrát králem střelců Serie A a to mluví za vše. Jsem velmi zvědavý, jak si s ním poradí PSV," dodal nizozemský kouč, který tak stejně jako my netrpělivě očekává zítřejší duel Ligy mistrů.
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.