ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 9.ledna 2019

Wanda opět mluvila pro média o budoucnosti Icardiho v Interu. Tentokrát to nebyly moc příjemná slova, jelikož potvrdila, že dohoda mezi Interem a Icardim o nové smlouvě je daleko, protože Inter nenaplnil platové požadavky. Dále se zmínila, že je skutečně o Argentince velký zájem ve Španělsku, Anglii i Francii.

Flamengo mimo jiné jednalo s Interem i o příchodu Mirandy. Brazilský klub podle médií nabízí za našeho obránce 4 miliony eur.

Hostování je domluvené do konce kalendářního roku a Flamengo má hradit celý hráčův plat. V případě, že by se Inter rozhodl Gabriela Barbosu prodat už v létě, dá brazilskému klubu 5% z přestupní částky. A pokud bychom si útočníka stáhli dříve, musíme zaplatit mzdu, kterou Flamengo Gabigolovi vyplatí.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.