ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 20.února 2019

Mauro Icardi se dnes podrobil testům kvůli bolestem v pravém koleni. Bylo potvrzeno, že útočník koleno zraněné nemá, neboť vyšetření neprokázalo změny ve srovnání s tím, které bylo provedeno před začátkem sezony. Zůstává otázkou, kdy se Maurito vrátí k týmu, ve kterém není od zápasu s Rapidem Vídeň, do něhož nezasáhl právě kvůli bolestem.

Parma oficiálně představila novou posilu - mladého brankáře Gabriela Brazaa. Nebylo tajemstvím, že k podpisu brazilského talentu přispěl i Inter, kam by se měl Brazao časem stěhovat, podobně jako Julio Cesar. Prozatím ale u nerazzurri nebylo místo pro hráče mimo EU. Brazao je ročník 2000 a přišel z Cruzeira. Brazílii pomohl ke 3. místu na Mistrovství světa U17 v roce 2017. V listopadu 2018 už byl povolán do seniorského týmu kanárků

Wanda popřela, že Mauro Icardi už nebude hrát za Inter, pokud mu nevrátí kapitánskou pásku. Agentka také vyvrací, že požádala Inter, aby se Icardimu omluvil za "utrpení", které mu způsobil. "Hanba! To, že stále píší tento odpad, je ještě nebezpečnější. Vždy je jen jedna pravda!" Napsala na Twitter.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.