ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Neděle 2.června 2019

Co bude s Icardim? Spalletti, se kterým argentinský útočník neměl dobré vztahy, odešel, a tak Mauritovi dává naději na setrvání v klubu příchod Conteho. Podle médií je však Icardiho přestup stále na pořadu dne a možná o něm budeme číst celé léto. Přestože 26letý hráč i jeho agentka oznámili, že chtějí v Interu určitě zůstat, vedení klubu to po všech jeho činech vidí jinak. Pokud by Icardi skutečně byl nucen odejít, bude chtít prý zůstat v Itálii. Zde ale připadá v úvahu jen Juventus, což moc reálné v tuto chvíli není.

Antonio Conte o svých pocitech v Interu
02/06/19 - Antonio Conte v obsáhlejším rozhovoru pro BBC World Service: "Jsem nadšený. Moje první dojmy jsou pozitivní. Mluvíme o špičkovém klubu s velkou historií. Inter má v tuto chvíli stejné ambice jako já - vyhrávat a pokusit se vybudovat něco důležitého. Myslím, že je to pro mě nová výzva. Nová kapitola v mém životě. Jedná se o klub, který se chce vrátit na nejvyšší úroveň v Itálii i v Evropě. To mě zaujalo a pomohlo mi to v rozhodování, neměl jsem žádné pochybnosti."

Luciano Spalletti se na Instagramu rozloučil s Interem, odkud včera po dvou letech odešel. „Není pravda, že jsem byl často jediný, kdo převzal zodpovědnost, protože jste tam byli vždycky vy! Silní fanoušci… silné osudy. Děkuji za 2 530 311 emocí…" Toto číslo je odkazem na rekordní prodej vstupenek, který měl Inter v této sezóně. Ve druhém příspěvku Spalletti poděkoval prezidentu Zhangovi za to, že mu dal tu čest být trenérem Interu.

Hellas Verona vyhrála baráž a společně s Brescií a Lecce postupuje do Serie A. Tu naopak opoštějí Empoli, Frosinone a Chievo.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.