ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 11.července 2019

Velice smutná zpráva. Claudia Nainggolan, manželka Radjy, na Instagramu odhalila, že bojuje s rakovinou: „Je to měsíc, kdy jsem se ráno probudila a doufala, že je to jen noční můra. Je čas jít a bojovat proti této ošklivé šelmě... Od dnešního dne začne nová kapitola mého života... Chemoterapie," napsala Claudia. Pár se vzal v roce 2011 a mají spolu dceru Ayshu. Přejeme rodině mnoho sil a pozitivity, aby zvládla boj se zákeřnou nemocí.

Conteho drill má první oběť. Zraněné stehno hlásí Matteo Politano. Nemělo by však jít o nic vážného. Stav našeho křídelníka bude vyhodnocován den po dni.

Stefano Sensi: "Je to jako sen být tady. Začínám zde nový život. Ty první tři dny jsem si hrozně užil. Kdyby přišel ještě Barella, byl bych moc rád. Můj idol byl vždy Xavi. Celkově mám rád Barcelonu a jejich styl. Na Xaviho hře jsem vyrůstal, jeho přihrávky jsem mohl sledovat denně. Doufám, že se v Lize mistrů potkáme s Barcelonou."

Valentino Lazaro: "Je tu skvělá atmosféra. Kluci jsou super. Akorát se cítím trochu unavený, protože opravdu hodně makáme. Trenér Conte pracuje opravdu naplno a my to cítíme v nohách, ale není tu nikdo, kdo by se flákal. Každý do toho dává 100 %. Už se pomalu učím italsky, prozatím mi pomáhá překládat Ivan Perišič. Nemůžu se dočkat, až poprvé obleču tento dres a budu hrát."

Antonio Conte se rozhodl, že tréninky budou naprosto uzavřené, tudíž se do tréninkového centra v Luganu nedostanou žádní fanoušci ani média. Místní televizní štáb však našel byt, odkud je výhled na hřiště. Jakmile se to dozvěděl Conte, okamžitě je přikázal z bytu vyhodit.
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.