ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 19.července 2019

Podľa denníku Repubblica a viacerých zdrojov z Ríma, je Edin Džeko krôčik od toho aby sa stal hráčom Interu, je to otázka hodín/dní. Taktiež sa Inter pokúsi od vlkov získať jedného z dvojice Kolarov/Florenzi.

Přestupy: Komplikovaný Lukaku a další zprávy
19/07/19 - Shrnutí aktuální situace na přestupovém trhu. Jednání o příchodu Lukaka jsou nadále velmi komplikovaná, AS Řím pustí Džeka, až bude mít náhradu, novinkou je Milinković-Savić. Na odchodech se stále pracuje. Více v článku.

Nabídka Interu stále není pro Manchester United ani trochu uspokojivá. Anglický velkoklub požaduje částku přes 80 milionů eur. Dokud Inter neprodá Icardiho, je nepravděpodobné, že by takovou částku naráz vyplatil. Alternativou za belgického útočníka má být Ante Rebič z Frankfurtu a dokonce Edinson Cavani, kterému v PSG zbývá rok smlouvy a měl by být k dispozici za max. 30 milionů. Prioritou nicméně pro Inter zůstává Romelu Lukaku.

Walter Sabatini: "Kdyby byl Icardi mým hráčem, našel bych pro Wandu nového přítele, aby Maura nechala. On je úžasný kluk a milující otec," řekl 64letý bývalý technický koordinátor Interu. Je tak jasné, koho z těchto problémů viní.

Andreaw Gravillon, na kterého Inter v zimě uplatnil zpětný odkup, v Miláně pokračovat nebude. Vysokého obránce poslal Inter na hostování s opcí za 9 milionů eur do Sassuola.

Gravillon ještě nikdy za áčko Interu nehrál, za Primaveru ale odehrál pěkných 63 zápasů. V dospělém fotbale působil v Beneventu a Pescaře.

Nejnovější zprávy poukazují na to, že Cagliari by mohlo být ideální volbou v současné Radjově situaci. Belgičan odmítl nabídku z Číny za pohádkové peníze a dost možná v tom hraje roli rakovina jeho manželky, která tuto nemoc potvrdila před několika dny. Sardínie je místo, odkud Nainggolanova manželka pochází, navíc Nainggolan tam má stále velmi dobré vztahy. Ovšem by si platově velmi pohoršil. Žádná jednání by však zatím probíhat neměly.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.