ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 14.srpna 2019

Inter se dohodl s AS Řím na výměně Icardiho za Džeka plus 40 až 50 milionů eur, ale transfer samozřejmě brzdí samotný hráč, který do hlavního města nechce a chce vyčkat až Juventus prodá pár hráčů a znovu začne jednat o jeho příchodu. Novým zájemcem o jeho služby by ale mohl být i PSG. Neymarovo setrvání v klubu je velmi nepravděpodobné a navíc za rok z hlavního města Francie má odejít i Cavani a tak by jeho argentinský kolega mohl být ideální náhradou.

Inter a Fiorentina pracují na výměně hráčů Biraghiho za Dalberta. Motivace Interu je v tomto případě jasná. Kvůli soupisce pro Ligu mistrů potřebuje do kádru získat své bývalé odchovance. Co však vyšlo z jednání snad jako vedlejší produkt, je mnohem zajímavější. Údajně se předběžně dohodli na Federiku Chiesovi, což by byl tvrdý zásah pro Juventus, který se o tohoto hráče také dlouhodobě snaží. Chiesa by příští léto přišel do Interu za částku mezi 60 až 80 miliony eur.

Milinkovic-Savic do Inter nepřijde kvůli penězům. Inter použije peníze za Icardiho na zalepení rozpočtu. Zbytek by ale mohl použít na jiné alternativy z Barcelony - Vidiče nebo Rakitiče.

Probíhají jednání s Galatasaray Istanbul ohledně Joao Maria.

Federico Dimarco se prodávat nebude. Inter svého odchovance potřebuje na soupisku pro Ligu mistrů. Odejít nemusí ani Esposito, z kterého je nadšený trenér Antonio Conte. "Může být klidně čtvrtým útočníkem," tvrdí. Otázkou je, zda by to samotnému hráči prospělo.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.