ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 17.září 2019

Inter v 1.kole základních skupin Ligy mistrů nedokázal porazit Slavii Praha a remizoval s ní 1:1. V prvním poločasu byl sice lepší, své šance ale proměnit nedokázal. Hosté se dostali do vedení v 64.minutě díky dorážce Olayinky a dlouho po té hru kontrolovali. Černomodří se nadechli k tlaku až v závěru a v nastaveném čase vyrovnal Barella. V druhém zápase mezi Dortmundem a Barcelonou gól nepadl.

Antonio Conte před Slavií: "Naše cesta Ligou mistrů začíná po třech ligových zápasech a bude hodně důležité vkročit do letošního ročníku tou správnou nohou. Ke Slavii musíme přistoupit s respektem. Stali se mistry v české lize, kde dokázali překonat i jiný silný tým - Viktorii Plzeň. Letos se jim daří také dobře. Dali v lize už devatenáct branek a dostali pouze dvě. Českou ligu rozhodně neberu jako nějakou ligu s nízkou úrovní."

"Samozřejmě, že program bude velmi náročný. Taky bych byl raději, kdybychom měli více času na trénink a mohli se zdokonalovat ve věcech, ve kterých to potřebujeme. Ale Liga mistrů je pro nás velká motivace na naší dlouhé cestě."

"Lukaku bude hrát, pokud se ukáže, že je stoprocentně fit. Biraghi je v dobré kondici, jen potřebuje dostat do hlavy naši hru. Totéž se týká všech, kteří s námi neprošli letní přípravou. Chci, aby byli všichni připravení, protože určitě budu každého potřebovat a s každým hráčem v mém týmu počítám."
Inter nastoupí poprvé v sezoně ve 3.černé sadě dresu. Do Milána přicestoval i majitel Suning Group Zhang Jindong, jehož syn Steven je prezidentem Interu. Pro čínskou firmu bude dnešní zápas svým způsobem státním derby. V čínské superlize se utkává její Jiangsu Suning s Beijing Sinobo Guoan, který vlastní konkurenční uskupení Sinobo-CITIC. Stejná dvojice vlastní i Slavii Praha.

Nerazzurri mají 14krát dražší kádr než jejich soupeř. Jeho hodnota je 535,9 mil. eur. Hráči Slavie mají hodnotu 36,6 miliónů eur. V pěti posledních zápasech proti italským týmům nedal český tým ani jeden gól. Varovným signálem pro Inter by ale mohl být fakt, že nejtěžší porážku v historii v mezinárodním utkání utrpěl milánský velkoklub právě od Slavie. V roce 1938 prohrál v rámci 2.kola Středoevropského poháru v Praze velmi překvapivě 0-9. V odvetě sice dokázal zvítězit 3-1, ale vyřazení neodvrátil. Slavia nakonec celý pohár poprvé v historii vyhrála a s Interem se již v soutěžním utkání nikdy neutkala.

Trenér Conte řekl, že Lukaku bude hrát, pouze pokud se ukáže, že je stoprocentně zdravý (bolely ho záda). Trenér Slavie Trpišovský si myslí, že hrát nebude a bude šetřen na milánské derby, které se hraje v sobotu. Také na Slavii čeká o víkendu městské derby. V neděli hraje na Letné.
Blog MP: INTER - Udinese 1:0
17/09/19 - Po reprezentačnej prestávke privítal dnes večer Inter na San Sire team Udinese. Tí v prvom kole doma dokázali zobrať všetky tri body milánskemu AC, no v druhom, opäť doma, trochu prekvapivo prehrali s Parmou. Pre Inter to dnes bola šanca udržať si prvé miesto a odskočiť rivalom z Juventusu, Turínčania dnes podvečer uhrali vo Florencii len bezgólovú remízu.

 Úterý 17/09/19 18:55, Liga mistrů, ZS 1.z 
INTER1:1SLAVIA PRAHA
[report] [fotogalerie] [video hl + z] [hodnocení]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.