ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 25.listopadu 2019

Pro klíčový duel se Slavií máme problém se středními záložníky a je velmi nejisté, v jakém složení nakonec budou. Podle Tuttosportu nastoupí kvůli zranění Barelly poprvé od začátku Borja Valero a spolu s ním Brozovič a Vecino. Některé zdroje však uvádí, že od začátku by mohl hrát Gagliardini, který už se vrátil po zranění do plného tréninku. Do středu pole by v krajním případě mohl být použit i Candreva nebo Asamoah. Blízko návratu je i Sensi, ale ten od první minuty ve středu asi hrát ještě nebude

Cambiasso: “Sú to roky čo nevidím takéto mužstvo. Inter robí neskutočné veci. Každý hráč ukazuje svoje maximum a dáva do toho všetko, toto je veľka zásluha trenéra. Lukaku a Lautaro sú bezchybní, ale pochválil by som aj obranu. V Turíne predviedol Handanović krásny zákrok a tí traja vzadu sú perfektní.”

Blog MP: FC Turín - INTER 0:3
25/11/19 - V 13.kole cestoval Inter na ihrisko Turínskeho FC, kde sme nevyhrali dlhé 4 roky. Napriek tomu, tabuľkové postavenie aj súčasná forma napovedala že hráči "nerazzurri" si idú po 3 body. V základnej zostave sa po prvý krát od zranenia predstavil na pravom krídle Danilo Dambrosio.

V sobotu večer to bol zaujímavý zápas, kde ihrisko vyzeralo byť vhodné skôr na vodné pólo, než futbal, Vecino bol najlepší a Valero najrýchlejší na ihrisku. Poďme ale pekne postupne...

"Mám radost za všechny hráče, kteří se podílejí na výsledcích, ale nejvíc mě těší, že jsme neinkasovali. Ukázali jsme solidnost v obraně, což je podstatné, protože dříve či později skórujeme. Budeme dál pracovat jako tým a půjdeme za hranici našich možností, protože zdravotní potíže nás pronásledují i nadále," konstatoval někdejší kouč Juventusu, Chelsea či italského národního mužstva.

Triumf v Turíně zařídili Lautaro Martínez, Stefan de Vrij a Romelu Lukaku. "Lautaro a Romelu se výrazně zlepšují. Pořád mají mezery a mohou se nadále rozvíjet. Lautarovi je 22, Romeluovi 26. Můžou v Interu působit dalších deset let. Mám radost, protože kromě gólů odvedli pro tým i spoustu další práce," prohlásil Conte.
 Středa 27/11/19 21:00, Liga mistrů, ZS 5.z 
SLAVIA PRAHA1:3INTER
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl] [hodnocení]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.