ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 5.prosince 2019
Zlatan Ibrahimovič pro časopis GQ odhalil, že čekal 4 roky na to, až se pomstí Marcu Materazzimu za jeho ostrý faul v roce 2006 v zápase Juventus - Inter. Tehdy zákrok Matrixe nakonec Ibru vyřadil ze hry. "V prvním zápase milánského derby v sezoně 2010/11 jsem se konečně dočkal. Nejprve mě Materazzi fauloval ve vápně a byla z toho penalta. Ve druhé půli jsem ho pak zasáhl taekwondovým chvatem a poslal jsem ho do nemocnice. Stankovič se mě ptal: 'Proč jsi to udělal?' Odpověděl jsem mu: 'Čekám na tuhle chvíli čtyři roky. Takže proto."

Reakce Materazziho na sebe nenechala dlouho čekat. Náš bývalý stoper zveřejnil fotku s pohárem pro vítěze Ligy mistrů a napsal k tomu: "Vždy a v každém případě ti budu děkovat, Zlatane. S tebou bychom to nikdy nevyhráli.“ Ibrahimovič odešel z Interu v létě 2009 do Barcelony a rok poté vyhrál Inter Ligu mistrů. Švédský kanonýr ve své kariéře LM nikdy nevyhrál, a to hrál za hodně zvučné kluby.
Sportovní ředitel Juventusu Fabio Paratici a jeho slova na otázku novinářů ohledně Antonia Conteho v Interu: "Ze začátku jsem byl lehce v šoku, když jsem viděl, že se jim až tak daří, ale časem jsem si na to zvykl. Popravdě jsem vlastně čekal, že nám budou velkou konkurencí v boji o titul. Jsem si jistý, že to bude tuhý boj až do úplného konce."

"S Contem jsme přátelé. Stále si musíme uvědomovat, že právě s ním jsme vyhráli tři naše první tituly v této skvělé sérii výher. Juventus mu dluží hodně, a to jak trenérovi, tak i hráči. Přeji mu hodně štěstí i v Interu, ale ne zas moc." (směje se)
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.