ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 17.ledna 2020

Sky [Di Marzio]: "Náhrada za Spinazzolu je Moses. Hráč súhlasil s prestupom do Milána a Chelsea pristúpila na hosťvanie s opciou na odkup. Inter je pripravený uzavrieť prestup, čaká sa len na povolenie od Fenerbahce."

Ashley Young oficiálně Interistou. Vybral si dres číslo 15. Smlouva podepsaná do června 2020 s opcí na další rok.

Výměna Politano - Spinazzola se podle nejnovějších zpráv nakonec neuskuteční. Zprávu přineslo několik italských deníků a celou záležitost potvrdili agenti hráčů. AS Řím nakonec nepřistoupil na změnu podmínek, kterou Inter navrhoval. Tato nepovedená výměna může mít dopad i na příchod Girouda, kterému měl místo v týmu uvolnit právě Politano.

Spinazzola: Inter sa nakoniec s AS Rímom dohodol. Opcia bude povinná ak hráč odohrá istý počet zápasov. Výmena nakoniec prebehne.

Ashley Young: Inter práve kúpil aj Ashleyho Younga (€1,5M). Hráč bude zajtra alebo v sobotu v Miláne.

Eriksen: Už je to len otázka hodín, najneskôr zajtra by malo byť všetko vybavené a hráč by už cez víkend mohol priletieť do Milána.

Giroud: Odchod Politana znamená príchod Girouda. Jeho agent je práve v Miláne a dohadujú posledné detaily prestupu.
Blog MP: INTER - Cagliari 4:1
17/01/20 - Inter vstúpil do Talianskeho pohára v osemfinále, doma privítal Cagliari. Podľa očakávaní Conte značne obmenil zostavu. Stopérsku stálicu De Vrija nahradil Ranocchia, na krajoch zálohy nastúpili Lazaro a Dimarco, v útoku po prvý krát po zranení Alexis Sanchez. Ako striedajúci hráči neskôr vybehli na ihrisko Esposito, Sensi a Biraghi. Trochu mi bolo ľúto že tak ako Esposito, nedostal šancu na pár minút aj Agoume. Francúzsky talent má však len 17 rokov a na svoje príležitosti si ešte môže počkať.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.