ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 11.března 2020

UEFA před chvílí oficiálně odložila utkání Evropské ligy Interu s Getafe a také Sevilly s AS Řím. Je to důsledek toho, o čem se psalo už včera - španělské týmy nechtějí cestovat do Itálie nebo naopak nechtějí italské týmy přijímat ve Španělsku. Včera se ještě stihlo odehrát utkání mezi Valencií a Atalantou, protože zákaz platí odedneška. Více informací poskytne UEFA v následujících hodinách.

Fotbalisté Getafe již měli být v Miláně, ale kvůli obavám z koronaviru, který je v Itálii velmi rozšířen nepřiletěli. Španělskému klubu je jedno, jestli to bude pro klub znamenat vyřazení. "Snažili jsme se najít jiné místo než Milán, protože nechceme být přímo v epicentru nákazy," řekl předseda španělského klubu Torres Sánchez v rozhovoru pro rozhlasovou stanici Onda Cero. "Požádali jsme i vedení španělského svazu, aby vyzvalo UEFA k odložení zápasu," uvedl. "Samozřejmě hrát proti Interu by bylo skvělé a všichni jsme se na to těšili, ale nechceme nic riskovat. Nemáme to zapotřebí. A jestli to znamená, že kvůli tomu budeme vyřazení, tak budiž."

Zápas Evropské ligy s Getafe sice nebyl ještě oficiálně zrušený, ale prezident španělského klubu oznámil, že jeho tým do Milána kvůli hrozbě koronaviru cestovat nebude. Italská a španělská asociace hráčů požaduje zastavení všech zápasů během současné krize. V Itálii se fotbal nebude hrát minimálně do 3.4. a podobný krok už požadují i ve Španělsku.

 Středa 05/08/20 21:00, Evropská liga, Osmifinále 
INTER2:0GETAFE
[report] [fotogalerie] [video hl + z]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.