ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 15.května 2020

Fabrizio Romano (Sky): Blízko prestupu do Interu je aj Sandro Tonali, stále však chýba dohoda medzi klubmi. Do hry sa zapája aj Juventus, ktorý to nevzdáva. Momentálne má však Inter veľký náskok. Je stále len polovica mája, treba ešte chvíľu počkať. Brescia pýta za talentovaného stredopoliara €40-50M.

Lionel Messi chválí Lautara Martíneze: "Upřímně, nevím, jestli Lautaro přijde, nebo ne. Nevím ani zda jednání probíhají. Ale jak jsem už řekl, Lautaro je skvělý útočník. Má všechno, co útočník potřebuje. Je silný a umí si pokrýt míč, v soubojích 1 na 1 si vždy poradí, rychlostně velmi dobře vybavený a hlavně umí střílet góly z každé pozice. Navíc ve vápně má velký přehled. V letošní sezóně dokázal, že má nakročeno k tomu stát se velkolepým fotbalistou. Přirovnal bych ho k Luisi Suárezovi. Oba mají velmi podobný styl hry."

Repubblica: Mertens do Interu! V posledných dňoch boli rokovania medzi milánčanmi a agentmi Mertensa intenzívnejšie čo viedlo k definitívnej dohode. Hráč podpíše dvojročnú zmlúvu s ročným platom približne €5M. Podľa Corriere dello Sport práve prebiehajú výmeny dokumentov medzi klubmi.

Arsenal se opět poohlíží po Nicolo Barellovi. Ještě loňskou sezónu, když italský záložník působil v Cagliari, tak byl v hledáčku londýnského Arsenalu, ale zájem nebyl tak velký jako ten Interu, který Barellu nakonec získal. Nyní se podle italských médií Arsenal o Barellu zajímá znovu. Inter však do Londýna poslal zřetelné "ruce pryč, neprodejný".

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.