ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 18.května 2020

Sky (Di Marzio, Fabrizio Romano) nepotvrdili správy z predchádzajúcich dňoch, ba naopak. Mertens je údajne pripravený podpísať novú zmluvu s Neapolom. Podľa Sky bol Neapol vždy prioritou pre Mertensa a nakoniec prezident De Laurentis uspokojil jeho požiadavky. Inter bude teda musieť pátrať po inom útočníkovi.

Inter včera dalšími testy potvrdil, že všichni hráči včetně personálu měli negativní testy na covid-19, a tak dnes mohl začít trénink týmu ve skupině.

Victor Moses: "Conte je nesmírně důležitá postava v mé kariéře a je mi ctí s ním znovu spolupracovat. Hrál jsem pod mnoha manažery, kterých si moc vážím, ale Conte je jako můj učitel a přítel dohromady. Vždy ho budu plně respektovat, je to opravdu úžasný muž a skvělý trenér."

"Když přišel do Chelsea, všechno změnil. Navíc jsme hned vyhráli ligu a další rok i FA Cup. Sám hrával fotbal a má pro tento sport obrovskou vášeň, kterou přenesl i do Interu. Nikdy jsem nehrál na pozici wingbacka. Conte si o tom se mnou promluvil a dal mě tam. Dodal mi bojového ducha a řekl mi, ať si více věřím a užívám fotbal zároveň. Je hodně důležité hrát pod trenérem, který Vám věří a dodává takovou podporu. A takovým trenérem pro mě Conte rozhodně je."

"Hrát v Itálii není snadné. Je to tu velmi taktické. Conte mi říká, co mám dělat a já se snažím na hřišti jeho pokyny plnit. Chci pomoci týmu, spoluhráčům a trenérovi v jeho vizi."

Prezident Lokomotiv Moskvy oznámil, že kvôli koronakríze klub nebude môcť zaplatiť opciu na odkup J. Mária. Portugalčan sa teda po sezóne, vráti naspäť do Milána.

Luciano Spalletti zavzpomínal na Inter
18/05/20 - Bývalý kouč Interu Luciano Spalletti mluvil pro Sky Sport Italia o svém dvouletém působeni u Nerazzurri: "Mám na časy v Interu spoustu dobrých vzpomínek, zejména když jsme dokončili obě sezóny postupem do Ligy mistrů těsně před týmy, které nám dýchaly na záda. Výhra v první sezoně nad Laziem (výhra 3:2) byl asi okamžik, který mě donutil oslavovat nejvíce. Potom to bylo druhé vítězství v milánském derby v loňském roce (opět výhra 3:2). Vidět naše fanoušky se na stadionu radovat, bylo něco speciálního, co se mnou už zůstane."

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.