ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Sobota 11.července 2020

Sky Sport: “Inter nemá v pláne odvolať po sezóne Conteho, chce sním pokračovať naďalej. Na konci sezóny avšak prebehne meeting medzi Contem a kompletným vedením, kde jednotlivé strany vyjadria svoje pocity a názory z predchádzajúcej sezóny a budú sa snažiť pochopiť, čo chýba k zisku trofejí. Tu sa zistí, či vedenie a tréner majú rovnaké plány do budúcna, výsledok tohoto stretnutia je nemožné predpovedať. Inter sám od seba Conteho neodvolá, ale práve on by mohol ustúpiť v prípade, že sa s vedením nezhodnú na budúcich krokoch. V takom prípade, je hlavným kandidátom na lavičku Massimiliano Allegri.”

Pokud by Inter v jediném utkání osmifinále Evropské ligy hraném na neutrální půdě v Areně AufSchalke v Schalke 5.srpna vyřadil španělské Getafe, čekal by ho ve čtvrtfinále vítěz souboje Leverkusen - Rangers. Tyto týmy hrají osmifinále na dva zápasy, neboť úvodní duel se hrál před koronavirovou pauzou a německý tým vyhrál ve Skotsku 3-1.

 Středa 05/08/20 21:00, Evropská liga, Osmifinále 
INTER2:0GETAFE
[report] [fotogalerie] [video hl + z]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.