ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 10.srpna 2020

Inter si poradil s Bayerem Leverkusenem a ve čtvrtfinále Evropské ligy ho na neutrálním hřišti v Düsseldorfu zaslouženě porazil 2:1. Branky vstřelili Barella a Lukaku, ale hlavně v prvním poločase jich mohlo být mnohem víc. Inter byl jasně lepší, mnoho šancí ale zahodil. V druhém poločase již nebyla převaha tak výrazná a díky tomu, že německý tým dokázal snížit z ojedinělé akce, hrozilo až do samotné konce, že by nakonec mohlo dojít k prodloužení. V pondělním semifinále čeká na Inter vítěz zápasu Šachťar Doněck - FC Basilej.

Javier Zanetti: “Budem navždy spojený s Interom, je súčasťou môjho života a mojej rodiny. Byť Interistom je jedinečné: sme iní ako ostatní, je to krásne. Budem ním navždy, tak isto ako s týmto klubom budem večne spojený. Aj keď už nie ako hráč, tak vždy budem súčasťou tejto veľkej rodiny.” (2012)

Náš večný kapitán a sučasný viceprezident dnes oslavuje 47 rokov, všetko najlepšie!

Čtvrtfinále Evropské ligy je tady! Výkop ve 21:00 a živě vysílá ČT Sport i STV2. Oba týmy se naposledy střetly v sezóně 2002/03 v rámci Ligy mistrů. Tehdy oba zápasy vyhrál Inter. Uspějeme i dnes? Hraje se na jeden zápas na neutrální půdě v Německu. br>br>

Pravděpodobné sestavy: br>

INTER: Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - D'Ambrosio, Barella, Brozovič, Gagliardini, Young - Lautaro, Lukakubr>

LEVERKUSEN: Hradecky - L Bender, S Bender, Tapsoba, Sinkgraven - Demirbay, Palacios - Wirtz, Havertz, Diaby - Volland

 Pondělí 10/08/20 21:00, Evropská liga, Čtvrtfinále 
INTER2:1LEVERKUSEN
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl + z]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.