ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 24.srpna 2020
Romelu Lukaku se na sociálních sítích omluvil za vlastní gól a slibuje, že se vrátí ještě silnější. Fanoušci mu nic nevyčítají a naplno ho podporují. Opačným příkladem je Marcelo Brozovič, kterého na Instagramu zkritizoval jeden fanoušek a připojil, že doufá, že už ho v Miláně neuvidí. Chorvat odpověděl, že v to doufá taky.

Ve finále Ligy mistrů fandil Inter PSG, protože v případě jeho výhry, by od něj dostal 2 milióny eur. Ptáte se proč? Protože to bylo v podmínkách Icardiho hostování jako bonusová klauzule.

Ještě pořád současný trenér Interu Milán Antonio Conte se stal během svého působení v Anglii obětí investičního podvodu a přišel o 30 miliónů eur. Okradeno bylo dalších sedm lidí.

Trenér brankářů Interu Adriano Bonaiuti je v nemocnici ve vážném stavu! Při projížďce na kole ho v neděli ráno srazilo auto typu SUV. 53letý Bonaiuti leží v nemocnici v Anconě. V Interu je od roku 2013, předtím působil v Římě a Udinese.

Massimo Moratti: "Dokážu si představit, že se již Inter pokusil o Messiho. Pokud ne, udělají to brzy. Nejedná se o jednoduchou ekonomickou záležitost, ale Inter tohle tak moc řešit nemusí. Hlavním problémem je to, co opravdu chce sám Messi. Pokud ho má Inter získat, musí být jistojistě rozhodnutý opustit Barcu."

"Inter hrál v Evropské lize dobře, porazil několik silných týmů, ale Sevilla prostě Evropskou ligu umí. Je to škoda, protože výhra by hráčům dodala velkou motivaci."

"Co se týče Conteho, záleží na tom, jak se dohodne s prezidentem. Tuto sezónu si ale vedl dobře s několika důležitými výhrami."

Di Marzio (Sky Sport): “Allegri do PSG nepôjde lebo preferuje výzvu v Interi a čaká na telefonát od vedenia, aby mohol odletieť do Milána. S Contem je vzťah nenapraviteľný a najneskôr zajtra sa stretnú aby sa dohodli na spôsobe ukončenia.”

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.