ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 15.září 2020

Manchesteru United se nepodařilo získat z Borussie Dortmund Jadona Sancha, jehož si německý tým cení na 100 milionů eur, a tak obrátil pozornost na mnohem levnějšího Ivana Perišiče. Ten letošní sezonu hostoval v Bayernu Mnichov, který ale neuplatnil opci na přestup. Chorvat za německý tým nastoupil do 35 zápasů, vstřelil 8 branek a na dalších 10 nahrál. Za 31letého hráče chce Inter 20 milionů eur.

Do Milána přicestoval podepsat smlouvu Darian Males. O 19letého útočníka měli zájem FC Janov, Atalanta, Juventus nebo Valencia. Jeho mateřský klub FC Luzern dostane 4 miliony eur. Očekává se, že Males bude tuto sezonu hrát za juniorský tým primavery.

Dnes o 17 hodin hraje Inter ve svém tréninkovém centru první přípravný zápas nové sezony. Utká se se švýcarským Luganem. Zápas lze živě sledovat přes oficiální stránku Interu, sociální sítě nebo Youtube.

Agenti Lautara Martíneza: “Lautaro ostáva bezpochyb v Interi, viac k tomu netreba povedať. Akékoľvek správy o Barcelone a Reale sú falošné.” Jeho agenti boli dnes v Miláne, už onedlho by Lautaro mal predĺžiť zmluvu.

Daniele Padelli oficiálně prodloužil smlouvu a také nadcházející sezonu stráví v Interu. Kontrakt podepsal do června 2021. Zanedlouho 35letý brankář by po příchodu Radua z hostování a odchodu Berniho měl zřejmě plnit roli brankářské trojky.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.