ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 6.října 2020

V Interu nezůstane podle předpokladů Joao Mario, který se teď nachází v Lisabonu, kde dolaďuje svůj přesun do Sportingu. V Portugalsku totiž končí přestupy až dnes. Mario odejde na roční hostování bez opce a Sporting navíc bude platit jen třetinu jeho platu. Je tak téměř jisté, že podobně jako u hostování ve West Hamu a Lokomotivu Moskva ho máme za rok zpět. Doplňme ještě, že tento chlapík stál Inter před čtyřmi lety cca 40 milionů eur

Vítěz scudetta s primaverou dnes již 28letý útočník Samuele Longo odešel po mnoha hostování (od roku 2012 neuvěřitelných 11!) na přestup k nováčkovi Serie B do Vicenzy. Držitel jednoho italského poháru se nyní oficiálně jmenuje L.R. Vicenza Virtus.

Neuvěřitelných 16 hráčů si odjelo plnit reprezentační povinnosti. Tentokrát na jejich národní týmy čekají neobvyklé tři zápasy. Seznam reprezentantů: Nicolo Barella, Danilo D'Ambrosio, Stefano Sensi (Itálie), Aleksandar Kolarov (Srbsko), Milan Škriniar (Slovensko), Marcelo Brozovič a Ivan Perišič (Chorvatsko), Stefan de Vrij (Nizozemsko),

Romelu Lukaku (Belgie), Lautaro Martinez (Argentina), Alexis Sanchez a Arturo Vidal (Chile), Christian Eriksen (Dánsko), Achraf Hakimi (Moroko), Alessandro Bastoni, Andrea Pinamonti (Itálie U21)

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.