ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 9.října 2020
Hvězda Interu Christian Eriksen říká, že neočekává, že bude sedět na lavičce po zbytek sezóny, ale připouští, že zažívá "novou situaci". "Nechci sedět na lavičce celou sezónu," řekl Eriksen v pátek na tiskové konferenci s dánským národním týmem. "Doufám, že to není záměr trenéra ani klubu." Bude to náročná sezóna, spousta zápasů, předpokládám, že budu hrát. Nikdy není hezké sedět na lavičce a člověk má sklony být méně trpělivý, čím víc je starší a zkušenější."

Eriksen přišel do Interu v lednu za 20 milionů eur z Tottenhamu, ale nikdy se nestal pravidelným členem základní sestavy pod vedením Antonia Conteho, zvláště po koronapauze. "Hodně se toho ode mne očekávalo, lidé si mysleli, že v každém utkání budu rozdílovým hráčem, ale nestalo se. Proto se na mě dívají jinými očima. Podle zpráv z Itálie Eriksen odmítl šanci odejít hostovat do Bundesligy a v den uzávěrky odmítl nabídky od Borussie Dortmund a Herthy Berlín. "Od svého agenta jsem nic neslyšel." Nebylo nic konkrétního. Jsem zvyklý na spekulace médií, ale nemohu říci, které fámy jsou pravdivé a které jsou falešné. Nebylo nic konkrétního a pondělí byl pro mě běžný den, protože se nic nestalo. “

Agent Lautara Martineze řekl, že o prodloužení smlouvy s Interem nejedná. "Lautaro má smlouvu do roku 2022 a není důvod jí teď prodlužovat. Jeho snem je si hrát v týmu po boku Lionela Messiho," řekl Beto Yaque.

Inter oficiálně potvrdil nákazu COVID-19 u dalších hráčů. Jedná se o záložníky Nainggolana a Gagliardiniho a náhradního brankáře Ionuta Radua. S Bastonim a Škrinarem mají tak nerazzurri 5 hráčů. Zajímavé je, že pozitivní testy klub nepotvrdil u slovenského obránce, který ale kvalifikační zápas za reprezentaci neodehrál.

17. 10. se hraje milánské derby. V kádru AC zůstává stále pozitivní Ibrahimovič a také Duarte. Nově byl diagnostikován Matteo Gabbia.
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.