ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 13.listopadu 2020

Čínsky futbalový klub nášho vedenia v Číne, Jiangsu Suning, vyhral čínsku ligu. Jedná sa tak o prvú trofej nášho vedenia v rámci futbalu, ktoré sa vyjadrilo, že čoskoro očakávajú trofeje aj z Milána. V Jiangsu pôsobí aj Eder a Miranda, ktorým gratulujeme.

Debut za seniorskou reprezentaci si odbyl Alessandro Bastoni. Celý zápas proti Estonsku odehrál také Gagliardini. D'Ambrosio, který hrál s Bastonim stopera, strávil na hřišti 79 minut. Itálie vyhrála 4:0.

Až 16 Interistů odjelo i přes počáteční nejistotu reprezentovat. Inter má však strach o zdravotní stav svých hráčů, a proto kontaktoval příslušné národní federace a žádal je o pozornost a informace k tréninkům svých hráčů. Důvodem je i poslední reprezentační sraz, ze kterého se Alexis vrátil zraněný.

Určité obavy má Inter například u Eriksena, v dánském výběru se totiž objevil pozitivní test u jednoho zaměstnance. Lukaku má dnes v přáteláku být pouze na lavičce. Podle chorvatských médií nemají nastoupit ani Brozovič s Perišičem.
Zakletý Christian Eriksen - profil
13/11/20 - Na konci ledna letošního roku se Interu povedl skvělý transfer. Z Tottenhamu Hotspur získal jednu z jeho největších hvězd Christiana Eriksena. Fanoušci Interu byli nadšení, přesně takového hráče tým potřeboval. Jenže Eriksen se doposud nedokázal přizpůsobit italskému fotbalu a na hřišti je doslova neviditelný. Navíc na něm nejsou znát emoce, a tak není jasné, jak moc se v černomodrém dresu snaží. Contemu dochází trpělivost a je možné, že dánský reprezentovat v lednu odejde. Jaký je Eriksen člověk? Znáte jeho minulost?

Eriksen přišel z Anglie velmi levně a to za pouhých 27 milionů eur. V té době byla přitom jeho hodnota okolo 90 milionů! Nerazzurri uspěli kvůli tomu, že dánskému záložníkovi končila v Tottenhamu v létě smlouva a dopředu deklaroval, že chce po 7 letech změnu a klub opustí. Fanoušci Interu byli nadšení, spolu s dalšími letními posilami byl tým nabytý tak, že letos v boji o scudetto byl spolu s Juventusem největším favoritem.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.