ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 25.listopadu 2020

Inter prohrál v základní skupině Ligy mistrů s Realem Madrid i v odvetě, tentokrát 0-2. Na San Siru zopakoval katastrofální vstup z prvního vzájemného duelu a brzo prohrával. Barella nešikovně fauloval ve vápně a Hazard v 7.minutě proměnil penaltu. Chvíli na to hráči Realu Madrid nastřelili tyč . V 33.minutě se nechal zbytečně vyloučit Vidal. Reklamoval faul na jeho osobu a za nesportovní chování viděl hned dvě žluté karty. V tento okamžik bylo o osudu zápasu rozhodnuto. V druhém poločase přidal Real ještě druhý gól. Inter tak má po čtyřech zápasech pouze 2 body a velmi pravděpodobně do osmifinále nepostoupí. Bude mít i co dělat, aby skončil aspoň třetí a pokračovat v Evropské lize.

Odveta s Realem Madrid v základní skupině Ligy mistrů začne na San Sirtu ve 21 hodin. Živě vysílá O2 TV.

Nejsme v dobré pozici. Pro zachování šance na postup dnes musíme Real porazit. Chybí Brozovič, Kolarov, Sensi a Vecino. Také Real nebude kompletní. V Miláně mu nepomůžou Benzema, Jovič, Militao, ani kapitán Ramos.

Pravděpodobné sestavy dle Sky Sport:
INTER (3-4-1-2): Handanovic; Skriniar, de Vrij, Bastoni; Hakimi, Gagliardini, Vidal, Young; Barella; Lautaro Martinez, Lukaku.
REAL MADRID (4-3-3): Courtois; Carvajal, Varane, Nacho, Mendy; Casemiro, Modric, Kroos; Asensio, Mariano Diaz, Hazard.
 Středa 25/11/20 21:00, Liga mistrů, ZS 4.z 
INTER0:2REAL MADRID
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl + z]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.