ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 13.července 2018

Trenér Manchesteru United José Mourinho komentoval Ivana Perišiče po zápase Chorvatska s Anglií. "Perišič je druh křídelního hráče, který se zcela liší od ostatních. Obvykle jsou tito hráči nesmírně rychlí a techničtí. Perišič však svou hru zakládá na silné psychice a vynikající fyzické práci. Navíc je také skvělý ve vzduchu." Mourinho je známým obdivovatelem Perišiče. Sám Chorvat byl několikrát s Man Utd silně spojován.

Atletico Madrid se odmítl vzdát Sime Vrsaljka, další možnost získat Davide Zappacostu z Chelsea se komplikuje, protože tam přichází nový trenér Sarri a tak se Inter pokouší přilákat jiného pravého beka - Matteo Darmiana. Tomu v červnu roku 2019 skončí v Manchesteru United smlouva, což je ideální doba na dohodnutí přestupu tak, aby oba kluby byly spokojené. Ne ale v případě Interu, který si musí kvůli FFP hlídat finance. Vypadá to, že by Manchester mohl s hráčem prodloužit kontrakt, aby mohl přijít nejprve na hostování, což by se černomodrým moc hodilo.

Bývalý technický ředitel Interu Walter Sabatini, který je nyní zaměstnán v Sampdorii, v rozhovoru pro Corriere dello Sport promluvil o problémech, které ho v Miláně trápili a kvůli kterým z Interu odešel. "Na co si vzpomenu, když se řekne Inter? Na fanoušky. Byli výjimeční. 70 tisíc jich přišlo na zápas proti SPAL a to bylo se hrálo v půl jedné. Příští rok to bude ještě lepší. Co se pokazilo? Byla to špatná volba. Přišel jsem s předpokladem, který okamžitě selhal. Myslel jsem, že vytvoříme mezinárodní síť, ale to prostě nebylo možné. Vládní politika týkající se fotbalu se změnila, existovalo příliš mnoho omezení. Číňané mě už neposlouchali."

Inter dnes oficiálně oznámil odchod italského útočníka pocházejícího z Brazílie Édera. Ten se stěhuje do klubu Jiangsu, který vlastní stejná společnost jako Inter - Suning. Éder dostane za 2 roky v hrubém 27 milionů eur. Milánský velkoklub by měl inkasovat 6 milionů eur.

Marcelo Brozovič stanovil nový rekord v historii Mistrovství světa. V semifinálovém utkání proti Anglii naběhal 16,339 kilometru.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.